Conveni entre Càritas i l’ICS per donar suport social a les persones

Càritas d’Urgell i l’Institut Català de la Salut (ICS) han signat un acord de col·laboració per a l’establiment d’un protocol d’actuació i coordinació, en el marc del projecte “Servei d’acollida i acompanyament a les persones”.

 El conveni té com a objectiu continuar treballant envers les persones que els treballadors socials d’ambdues entitats consideren oportú atendre. Aquesta atenció se centrarà en l’acompanyament i suport a gent gran en l’àmbit domiciliari mitjançant la figura del voluntari; l’acompanyament individual, grupal, laboral i la valoració d’ajuts socials de l’àmbit de la Salut per part de Càritas Diocesana d’Urgell, i la derivació de casos als treballadors socials sanitaris dels equips d’assessorament i orientació psicopedagògica de la Seu d’Urgell i l’Alt Urgell Sud dins el seu àmbit.

El conveni es va signar el 7 de desembre i el van signar Meritxell Feixes, directora del SAP Lleida Nord, i Josep Casanova, director de Càritas Diocesana d’Urgell. Càritas d’Urgell continua la seva tasca de donar una atenció integral de les persones que hi ha al territori i ho fa des de l’establiment de noves aliances i del treball en xarxa.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *