Taller dirigit als pares de la Llar Francesc Xavier

Taller creatiu impartit per Càritas Urgell i les educadores de la Llar Francesc Xavier dirigit als pares dels infants de la Llar Franscesc Xavier

El passat dilluns 19 de desembre vàrem viure l’experiència de l’escola de pares, amb progenitors de la Llar d’Infants Francesc Xavier.

La sessió del passat dilluns va constar de dues parts: una primera part, on es va realitzar una xerrada dedicada a la importància del desenvolupament de l’infant dels 0 als 3 anys i una segona part on es va realitzar un taller aprofitant les dates nadalenques, on els pares van poder crear una decoració per l’arbre de Nadal.

Durant la xerrada impartida pel Dr. Óscar Rossell Nebreda, pediatra a la Seu d’Urgell, es va destacar la importància dels diferents grups d’aliments, l’acompanyament emocional a la infància i el seu impacte en l’edat adulta i es van resoldre dubtes i inquietuds dels pares referents a la salut dels seus infants.

El taller on cada família va poder crear una decoració per l’arbre de Nadal va ser un espai que van compartir les educadores de la llar amb les diferents famílies. Vam compartir un moment de creativitat perquè tots els infants tinguin motius nadalencs a la seva llar, el dia de Nadal. Va ser una activitat creativa de la qual en vàrem gaudir tots.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada conjuntament per Càritas d’Urgell, la Llar d’Infants Francesc Xavier, la valoració dels participants va ser molt positiva i enriquidora.

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *