Finalitza amb una gran participació la campanya de Nadal de Càritas Diocesana d’Urgell

La campanya de Nadal de Càritas Diocesana d’Urgell, ha finalitzat amb gran èxit. Durant les últimes setmanes, l’organització ha dut a terme una sèrie d’activitats per recollir fons i ajudar les persones necessitades del Bisbat d’Urgell i portar llum a totes les llars.

Una de les activitats principals de Càritas és que ha distribuït més de 630 cadires infantils solidàries en 16 poblacions del Bisbat, gràcies a la col·laboració de Nougrapats, empresa d’inserció de Càritas, que ens ha donat les cadires i dels voluntaris de Càritas. Aquestes cadires s’han venut en les fires de Santa Llúcia, en mercats tradicionals de Nadal i en els centres de treball.

La campanya de Nadal és el moment de major solidaritat per Càritas Diocesana d’Urgell, ja que és quan rebem la quantitat més gran de donacions per finançar les activitats i ajudes que s’efectuen durant l’any. Aquest any, la campanya de micromecenatge va rebre un total de 11.538,90 euros.

Una activitat important ha estat la tradicional campanya “Arbre dels Somnis” en col·laboració amb CaixaBank, que es va fer a Balaguer, La Seu d’Urgell i Puigcerdà. Cada any, aquesta campanya arriba a més nens, aquesta vegada, 35 infants han vist com els seus desitjos de regals de Reis es feien realitat i el dia més màgic de l’any, tenien un paquet amb el seu nom. Aquesta activitat dona la possibilitat que infants de famílies amb pocs recursos tinguin un present desitjat per festes, CaixaBank, converteix les cartes dels infants en boles i crea l’arbre dels somnis, on clients o treballadors són els ajudants dels Reis per aquell infant fent realitat la seva carta.

La donació del Club de Basket de Balaguer, on es va dur a terme una divertida activitat de llançament de peluixos a la pista o la recollida de joguines a Puigcerdà, han estat altres activitats que juntament amb altres organitzacions, hem dut a terme durant aquests dies. Càritas a Puigcerdà s’ha unit a l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà per recollir joguines solidàries. Durant el mes de desembre, van recollir joguines amb l’objectiu d’assegurar que cap nen o nena de la comarca es quedessin sense regal aquests reis mags. La recollida va ser un gran èxit i el 23 de desembre, es van repartir 60 joguines entre 29 nens i nenes de 20 famílies vulnerables. Càritas espera haver contribuït a fer aquest Nadal una mica més màgic per a tots ells.”

A més, Càritas diocesana d’Urgell ja ha iniciat una nova campanya per recollir fons per pisos d’acollida, a causa d l’actual situació econòmica de moltes famílies. Càritas Diocesana d’Urgell agraeix a tots els donants i col·laboradors per la seva solidaritat i espera continuar proporcionant ajuda a les persones necessitades del bisbat d’Urgell.

#alesfosques

17.550€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *