Reunió amb la residència Sant Antoni per fer balanç i programar les activitats del 2023

Durant el 2022, 4 persones voluntàries van compartir experiències amb usuaris del programa a la Residència Sant Antoni de Vielha. Una de les activitats destacades van ser la creació de postals de Nadal per als residents i empleats de la residència, fina un total de 60.

El projecte “Acompanyament a gent gran de manera residencial o a domicili” és un programa d’acompanyament i suport a persones majors de seixanta-cinc anys en situació de solitud o amb dificultats per acomplir activitats bàsiques de la vida diària, tant a les seves llars com a residències, realitzada per voluntaris. L’objectiu general del projecte és millorar la qualitat de vida de les persones majors, amb especial atenció a aquells que no tenen recursos econòmics suficients.

Els objectius específics inclouen disminuir la soledat, fomentar l’autonomia, estimular les relacions socials i detectar les necessitats de les persones majors i posar-les en coneixement dels serveis o institucions corresponents.

Si vols participar com a voluntari en aquest projecte, pots posar-te en contacte amb el responsable del programa d’acollida i acompanyament individual per conèixer més detalls i saber com inscriure’t. Ser voluntari és una manera de fer una diferència en la vida de les persones majors i contribuir a millorar la seva qualitat de vida.

#alesfosques

17.650€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *