Es compleix un any de la Guerra a Ucraïna

Avui 24 de febrer es compleix el trist primer aniversari de l’inici de la guerra de Rússia i Ucraïna, després d’un any de conflicte bèl·lic el resultat és el de milers de morts, ferits i desplaçats, a més de desastroses conseqüències econòmiques i socials que afecten a tota la humanitat. 

Càritas Diocesana, les Càritas Parroquials i les nostres parròquies hem vetllat i ajudat des del primer moment a la crisi social que la guerra ha generat, acollint i ajudant a casa nostra molts refugiats que han vingut i també ajudant amb recursos econòmics i materials a Ucraïna i els seus habitants que hi estan malvivint. Aquests dies que preparem les dades de la Memòria de Càritas Diocesana es veu aquesta caritat de la nostra Església Diocesana, que des d’aquí us volem agrair i  que voldríem que féssiu arribar als nostres fidels, amb una paraula que és ben viva en aquesta Quaresma, la paraula GRÀCIES ! Això afegit a la tasca del dia a dia de Càritas per les altres situacions que continuem fent nostres com la pobresa dels més vulnerables i marginats socials (infants, joves, gent gran, famílies) que tenim entre nosaltres i que no descuidem.

La Campanya del Terratrèmol de Síria i Turquia continua oberta, ens ha sorprès la col·laboració de la gent i en poques setmanes s’han recollit 31969,42 euros, això ens fa valorar per a bé la tasca que l’Església Diocesana a través de Càritas està fent.

Avui les valentes paraules de sant Pau VI  “Mai més guerra! Mai més guerra! És la pau, la pau, la que ha de guiar el destí dels pobles i de tota la humanitat”, paraules que el Papa va implorar en l’Assemblea de les Nacions Unides, l’octubre de 1965.

https://www.vatican.va/content/paul-vi/es/speeches/1965/documents/hf_p-vi_spe_19651004_united-nations.html

https://www.vatican.va/content/paul-vi/es/speeches/1965/documents/hf_p-vi_spe_19651004_united-nations.html

#alesfosques

17.550€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *