Els pisos d’acollida transitòria de Càritas són un recurs temporal per a les famílies perquè puguin recuperar la seva autotomia

Durant l’any 2022 s’han destintat 13.123,86€ pel manteniment d’aquest recurs. Aquesta inversió té com a objectiu proporcionar allotjament temporal a persones i famílies que es troben en situació de vulnerabilitat o exclusió social. Els pisos d’acollida són una eina important per ajudar a aquestes persones a superar la seva situació actual i a recuperar la seva autonomia i dignitat. Com a societat, tenim la responsabilitat de continuar invertint en aquest tipus de projectes per garantir que totes les persones tinguin un lloc on viure i un futur millor.

Càritas Diocesana d’Urgell, disposava de 2 pisos (Balaguer i la Seu d’Urgell)  i a finals del 2022 es va ampliar la xarxa posant en marxa un nou recurs a la comarca del Pallars Jussà,  amb l’objectiu de proporcionar allotjament temporal a persones i famílies que es troben en situació de vulnerabilitat.

Càritas demana amb urgència l’adopció de polítiques públiques que facin efectiu el dret humà a l’habitatge per a totes les persones i famílies que es troben en situació de vulnerabilitat o exclusió social. Això passa per l’augment de l’estoc total d’habitatge social i per la inclusió de l’habitatge com a necessitat bàsica a la normativa de serveis socials per a totes les persones, independentment de la seva situació administrativa regular o irregular.

A banda d’aquest projecte, des de l’entitat també s’ha treballat acompanyant a famílies perquè puguin mantenir el seu habitatge habitual, invertint un total de 108.508€ per pal·liar despeses de subministraments i lloguers.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *