Càritas Urgell traballa amb xarxa amb altres organitzacions per abordar la solitud de les persones grans

Càritas Urgell, en col·laboració amb la Llar de Sant Josep, la Fundació Domus -Vi, la Fundació La Caixa i la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell, van organitzar una xerrada el passat 15 de maig sobre com fer front a la solitud de les persones grans. La formació va ser conduïda per Mercè Navarro, psicòloga de Domus -Vi, i Lorena Gravet, treballadora social de la Llar de Sant Josep.

Durant la xerrada, es va parlar dels diferents tipus de solitud que pot experimentar una persona i de les eines i estratègies per fer front a aquesta situació.

El projecte d’acompanyament a les persones grans de Càritas Urgell està en funcionament des de fa anys gràcies a aliances de col·laboració amb altres entitats, com la Fundació Sant Hospital, la Fundació Domus -Vi, l’Institut Català de la Salut (ABS de la Seu d’Urgell) i la Llar de Sant Josep.

Aquest projecte té com a objectiu acompanyar les persones grans tant en residències com a domicili, amb l’objectiu de prevenir i alleujar la sensació de solitud i recolzar l’acompanyament, oferint suport a aquelles persones grans que es troben en diferents realitats, amb dificultats, malalties i solitud no desitjada. Cal tenir en compte que la fragilitat, la vulnerabilitat i la solitud no desitjada són una de les principals causes de l’exclusió social.

Aquest projecte es duu a terme gràcies a persones voluntàries que realitzen tasques d’acompanyament en diferents àmbits.

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *