Finalitza la campanya de nadal “Petits miracles” amb una gran participació

Durant les últimes setmanes, l’organització ha dut a terme una sèrie d’activitats per recollir fons i ajudar les persones necessitades del Bisbat d’Urgell i intentar que a cada necessitat hi hagués un petit “miracle”

EL Nadal és un temps per la solidaritat per part de moltes persones i empreses, les quals realitzen donacions a Càritas, i que ens serveixen per finançar les activitats i ajudes que s’efectuen durant l’any. Aquest any, la campanya de micromecenatge va rebre un total de 24.681 euros.
Hem de destacar la tradicional campanya “Arbre dels Somnis” en col·laboració amb CaixaBank, que es va fer a Balaguer, La Seu d’Urgell i Puigcerdà. Cada any, aquesta campanya arriba a més nens, aquesta vegada, 40 infants han vist com els seus desitjos de regals de Reis es feien realitat i el dia més màgic de l’any, tenien un paquet amb el seu nom. Aquesta activitat dona la possibilitat que infants de famílies amb pocs recursos tinguin un present desitjat per festes, CaixaBank, converteix les cartes dels infants en boles i crea l’arbre dels somnis, on clients o treballadors són els ajudants dels Reis per aquell infant fent realitat la seva carta.
Una altra acció de Càritas és la distribució de cadires infantils que ja vàrem fer l’any passat i la creació de polseres. Material que s’ha distribuït a les parròquies del Bisbat i juntament amb més manualitats fetes en els Espais amb Cor, s’han venut en fires o mercats tradicionals en les poblacions de Balaguer, Vielha, Guissona, Puigcerdà i Tremp i també en els centres d’activitats.
Càritas diocesana d’Urgell ja ha iniciat una nova campanya per recollir fons per ajudar a pagar els rebuts de subministraments , a causa d l’actual situació econòmica de moltes famílies. Càritas Diocesana d’Urgell agraeix a tots els donants i col·laboradors per la seva solidaritat i espera continuar proporcionant ajuda a les persones necessitades del bisbat d’Urgell.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Un comentari en “Finalitza la campanya de nadal “Petits miracles” amb una gran participació

  1. Hilda2105 diu:

    Элвис Пресли, безусловно, один из наиболее влиятельных музыкантов в истории. Родившийся в 1935 году, он стал иконой рок-н-ролла благодаря своему харизматичному стилю и неповторимому голосу. Его лучшие песни, такие как “Can’t Help Falling in Love”, “Suspicious Minds” и “Jailhouse Rock”, стали классикой жанра и продолжают восхищать поклонников по всему миру. Пресли также известен своими выдающимися выступлениями и актёрским талантом, что сделало его легендой не только в музыке, но и в кинематографе. Его наследие остается живым и вдохновляет новые поколения артистов. Скачать музыку 2024 года и слушать онлайн бесплатно mp3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *