La invasió a Ucraïna ha provocat l’onada més gran de refugiats des de la Segona Guerra Mundial. Més de 2 milions de persones ja han deixat casa seva. Et necessitem per oferir una xarxa de suport a les persones que arriben aquests dies a la nostra Diòcesis i per garantir l'accés a l'alimentació, aigua potable i serveis bàsics aquells qui es troben en el conflicte.
Voluntarias-Perła Przemyśla-Restaurante-Café-Przemyśl

Agraïments des de Polònia per tot el suport rebut

DSC_0019

91 adults i 66 menors arriben a Guissona

La Michelle és voluntària de Càritas Polònia, i treballa a 15km de la frontera entre amb Ucraïna, on Càritas ha establert un dispositiu especial d'ajuda. Després de l'onada de solidaritat, dona les gràcies per totes les mostres de suport que han anat rebent.
La parròquia de Guissona, juntament amb l’Ajuntament, Càritas diocesana i parroquial de Guissona, empreses privades i particulars, han acollit en les darreres setmanes 157 persones procedents d’Ucraïna.

Són constants les mostres de suport que estem rebent d'ençà que va iniciar-se el conflicte bèl·lic a Ucraïna. En aquestes tres setmanes de la invasió a Ucraïna, Càritas ja ha pogut repartir 50 targetes alimentàries a Guissona. A altres poblacions del nostre Bisbat també estem treballant per garantir l'acollida i l'allotjament digne i segur per a totes les persones desplaçades.

изображение_viber_2021-12-08_15-15-56-791-1
sdddd

Per què recomanem el donatiu econòmic?

Tens dubtes sobre com ajudar els refugiats?

Des de Càritas Diocesana d'Urgell no recomanem la recollida en espècie ja que no podem garantir que el material arribi al punt de destí davant la situació actual. Però no és l'únic motiu. Descobreix més raons en aquest vídeo de la Marta Fortuny, Coordinadora General de Càritas d'urgell.
On s'han de dirigir els refugiats ucraïnesos que arriben a la Diòcesis d'Urgell? Quina és la seva situació administrativa? Puc acollir un infant ucraïnès a casa meva? Com els puc ajudar? Responem aquestes i altres preguntes freqüents que ens han anat arribant durant les últimes setmanes.

Què diuen els mitjans sobre el conflicte a Ucraïna

IMG_20211115_152056_541-1
tagle4

Catalunya Cristiana

La Vanguardia

“La situació és molt impactant, però hem de tenir en compte que no és una cursa de cent metres, sinó una marató”
Cardenal Tagle: “Sé que el Papa tracta de mediar a Ucraïna de forma molt personal”

Volem continuar donant les gràcies a totes aquelles empreses, entitats i persones que s'estan bolcant en aquesta Campanya.

Gràcies,
Continuem amb la campanya OBERTA animem a difondre la campanya de captació de fons

facebook twitter instagram 
caritas-logoRETALLAT
Email Marketing Powered by MailPoet