Nadal 2023

Quin impacte tindrà la teva ajuda?

Amb 59 euros

Assumiràs una mensualitat de la factura de la llum d’una família.

Durant els darrers anys, mirar el compte per comprovar l’import del rebut de la llum s’ha convertit en un moment crític per a moltes persones i famílies amb nens, que pateixen de manera intensa els efectes de la inflació.

Durant el transcurs de l’any 2023, s’han realitzat aproximadament uns 170 ajuts per part de Càritas, a despeses associades al subministrament elèctric, provocades per l’alarmant increment en els preus de l’energia. Aquesta situació crítica afecta de manera significativa nombroses famílies que es veuen obligades a acudir a Càritas en busca de suport

 

Veure més enllà… per ser portadors de petits miracles

FAQs

Puc desgravar el meu donatiu?

Sí, el teu donatiu té una recompensa fiscal. Podràs desgravar-te el 80% del teu donatiu fins a un màxim de 150€. Tot el que superi aquesta quantitat té una desgravació del 35%. Un cop facis el teu donatiu via aquesta web, rebràs el teu certificat de donació al correu electrònic que hagis indicat.

On va el meu donatiu?

El teu donatiu servirà per ajudar les persones que ocupen els pisos d’acollida de Càritas.

Podria col·laborar més periòdicament amb Càritas?

Clar que sí. Pots fer-te soci de Càritas diocesana d’Urgell entrant a la nostra web: https://caritasurgell.cat o trucant al telèfon d’atenció al soci: 973351266

Com puc col·laborar?

Pots fer el teu donatiu de vàries maneres: en aquesta mateixa web fent click al botó DONA ARA; fent una transferència bancària al següent número de compte: ES36 2100 0018 1702 0051 6790 o trucant al telèfon d’atenció al soci: 973351266. Moltes gràcies!