facebook youtube
Càritas d’Urgell ha participat amb 30.000 euros pel suport als immigrants refugiats a la zona dels Balcans, en col·laboració amb Càritas Espanyola que ha invertit 600.000 euros en ajuts a les Càritas dels Balcans (Croàcia, Grècia, Macedònia i Sèrbia). Aquests diners provenen de les aportacions de les delegacions de Càritas d’arreu d’Espanya, inclosa Càritas d’Urgell.
Les donacions de Càritas d’Urgell han estat possible gràcies a les aportacions de les col·lectes parroquials i les donacions particulars que s’han fet en els darrers mesos.
Us adjuntem el darrer informe de Càritas Espanyola referent a la col·laboració amb les Càrites dels Balcans i també de les actuacions que estan duent a terme les respectives Càrites.
La sensibilitat del Bisbat d’Urgell s’ha manifestat de diverses maneres: Mons. Vives, Arquebisbe d’Urgell, coneixedor de la situació que es viu a Síria i a Palestina i als països d’Orient Pròxim, ha fet diverses conferències sobre el particular, la darrera: “La situació de les persones refugiades al Pròxim Orient”, es va dur a terme a Càritas Catalunya.
Per explicar amb més detall aquestes actuacions de les darreres setmanes i d’altres que es duen a terme prop dels immigrants refugiats hem organitzat tres conferencies sobre aquesta qüestió a Balaguer, a Puigcerdà i a La Seu d’Urgell.
 
D’altra banda, la campanya de recollida de fons segueix oberta, per tal de canalitzar noves aportacions en els comptes corrents següents:
1. CAIXA: ES64 2100 0018 1902 0047 1180