facebook youtube
Càritas d’Urgell ha presentat aquest divendres, 14 de desembre, la campanya de recollida de joguines a la comarca de l’Alt Urgell “Jo també vull jugar” recordant que les joguines són un signe d’amor. Així ho ha assenyalat Josep Casanova, el seu Director, durant la roda de premsa que s’ha dut a terme al migdia a la seu de Càritas a la Seu d’Urgell, al Centre Sant Ot.

El Director de Càritas ha fet la presentació de la campanya de Nadal juntament amb alguns representants de les entitats que col·laboren per a fer possible aquest projecte; el President del Club SEDIS de bàsquet de La Seu d’Urgell; Joan Canut, de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell; i Esther Lostao de la Residència Caser d’Oliana. També col·labora en la campanya la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet.

Quatre punts de recollida de joguines es posen en marxa: al centre residencial Caser, a l’Associació d’Hosteleria, a Càritas d’Urgell i al Palau d’Esports de La Seu d’Urgell. La recollida es fa del 15 al 23 de desembre a Caser Residencial Castell d’Oliana, del 17 al 21 de desembre a la seu de l’Associació d’Hostaleria, al carrrer Mare Janer de la Seu d’Urgell, i del 15 al 27 de desembre al Palau d’Esport, i el 27 de desembre a les 21:00 es jugarà un partit per engresar tothom a participar en la campanya.

Aquesta és una actuació que s’ha de fer amb molt de carinyo: cercant complementar les coses que arriben de les donacions amb els desitjos dels infants. Com ha posat en relleu Josep Casanova, “hem de vetllar per la il·lusió dels infants. Nosaltres apostem per allargar la vida de les joguines, quan estan en un bon estat. La joguina no ha d’esdevenir un residu, és un objecte que transporta amor entre persones”.

A la Residència Caser d’Oliana, hi participen familiars i usuaris. A l’Associació d’Hosteleria s’impulsa els socis i membres per a què participin. Com ha explicat Pere Porta, en aquest tercer any consecutiu de campanya: “volem que tota la familia del club pugui aportar i tots siguin sensibles a la realitat social que vivim, infants, pares i amics”.

L’any passat es van recollir 190 joguines i només es van poder aprofitar un 50%, perquè les joguines en mal estat són retirades. 37 infants de 20 famílies es van beneficiar de la campanya a la ciutat de La Seu d’Urgell i a la comarca, i s’espera que enguany siguin unes 25 famílies les que se’n puguin beneficiar.

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar