Comissió Permanent de Càritas Catalunya a La Seu d’Urgell

La Comissió Permanent de Càritas Catalunya, presidida pel seu President el Sr. Francesc Roig, van tenir una reunió ordinària el dia 29 de juliol a La Seu d’Urgell, a la Casa Residència de la Sda. Família, i posteriorment un dinar de germanor. Hi va participar l’Arquebisbe d’Urgell i Secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense Mons. Joan-Enric Vives, i era amfitrió el Director de Càritas Diocesana d’Urgell, Sr. Josep Casanova.

Van examinar i decidir diverses qüestions importants per a totes les Càritas Diocesanes i Parroquials de les Diòcesis, i temes importants que s’han suscitat amb motiu de la pandèmia del coronavirus i les repercussions en els més vulnerables.

Càritas Catalunya és la confederació oficial d’entitats d’acció caritativa i social de l’Església catòlica a Catalunya. Es va crear l’any 1992 i està formada per les deu Càritas de les Diòcesis amb seu a Catalunya. El seu objectiu principal és l’ajuda al desenvolupament integral de totes les persones que es troben en situació de fragilitat social.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.