ACOLLIDA MATINAL: UNA NOVA PROPOSTA DE CARITAS D’URGELL A LA VAL D’ARAN

Amb l’inici del nou curs escolar reprenem el servei d’acollida matinal al centre de Càritas d’Urgell a la Val d’Aran.

Des de fa un temps hem detectat que de manera continuada o puntual hi ha infants que necessiten d’un servei d’acollida matinal durant el curs escolar. Principalment durant la temporada d’hivern, quan els seus pares treballen i no poden fer-se càrrec d’ells abans d’anar a l’escola. Són famílies amb pocs recursos econòmics, amb diferents problemàtiques socials o sense suport familiar. És per això que des de principis de 2020 vam posar en marxa aquest projecte, però per culpa de la pandèmia de Covid-19 es va haver d’interrompre.

Des de les 8 del matí, de dilluns a divendres, acollim a nens i nenes de primària. Se’ls hi proposa diferents activitats lúdiques i els acompanyem fins al col·legi Garona de Vielha.

Designed by jcomp / Freepik

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.