Reforç Educatiu amb protocol COVID-19 al centre Sant Domènec de Balaguer

Aquesta setmana ha començat el Reforç Educatiu al centre Sant Domènec de Balaguer amb l’activitat Arbre dels Somnis, això sí amb les mesures i adaptacions que la situació actual demana: grups molt reduïts ( sis alumnes per aula i nivell ), assistència amb absència de simptomatologia compatible amb la Covid-19, obligatorietat de portar mascareta, rentat de mans a l’arribada i sortida, distancia personal de 2 metres, utilització de material escolar propi i evitar compartir, sales desinfectades abans i després…

Pel que fa al procediment de selecció dels alumnes, els centres educatius proposaran un alumne de 3r-4t-5è i 6è de Primària, que faran un dia de reforç presencial al centre i properament quan tinguin assignat un tutor/a un altre dia classe on-line, en definitiva participen un total de 24 alumnes, quatre de cada un dels sis centres educatius de Balaguer que participen a l’activitat.

Ara ens toca seguir en el desenvolupament dels nens/es participants, de la mà dels centres educatius d’on venen i de les famílies de forma coordinada, per minimitzar les desigualtats i oferir noves oportunitats als infants que més ho necessitin.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.