En temps de pandèmia a Càritas Urgell seguim formant les persones voluntàries

La inesperada i difícil situació de la Covid -19 ens ha portat al tancament temporal del nostre projecte d’acompanyament en residències o domicilis per a gent gran.
Tot i això a Càritas Urgell considerem les persones voluntàries  d’aquest projecte un pilar fonamental per dur a terme la nostra missió, necessitem voluntaris que ens ajudin a estar a prop de les persones.

Per a Càritas Urgell és fonamental la formació dels nostres voluntaris, ja que la seva ajuda és imprescindible.
Per aquest motiu, hem apostat per realitzar una formació de 6 hores a la Seu d’Urgell dirigida a voluntaris que durant el 2019 i el primer trimestre del 2020 han col·laborat amb la nostra entitat o persones que encara no han iniciat la seva activitat voluntària, però que hi estan interessats.

La formació impartida per la Fundació Pere Tarrés tractava sobre l’acompanyament a gent gran, envelliment sa, envelliment i memòria i tècniques per treballar la memòria. L’objectiu primordial és facilitar als voluntaris elements teòrics i pràctics, coneixements, habilitats i actituds per desenvolupar la seva tasca de forma qualitativa.
Considerem aquesta formació clau per al moment que estem vivint, ja que després de la crisi sanitària actual les conseqüències emocionals i psicològiques de la gent que viu en residències s’hauran agreujat i necessitaran la nostra atenció. Cal aprendre del viscut i donar la importància que es mereix la nostra gent gran.

Si vols participar en un futur en projectes d’acompanyament de gent gran posa’t en contacte al 973251266 o via whatsapp 622470683

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.