Balanç del programa Laboral de Càritas Urgell l’any 2020

Càritas Urgell malgrat la complexitat del 2020 per la Covid 19, ha pogut duu a terme el seu programa de laboral.

Aquest programa està composat per Orientació laboral dins d’itineraris d’inserció sociolaboral individualitzats, Tallers de competències TIC en la recerca de feina i de Formacions ocupacionals.

Els itineraris d’inserció s’han mantingut actius en tots els centres de Càritas Urgell, ja que durant l’estat d’alarma és varen realitzar seguiments via telefònica. Posteriorment vàrem tornar a les atencions presencials.  

A tots els punts d’atenció de Càritas Urgell s’han realitzat tallers de competències TIC per la recerca de feina, aquests tallers eren microcàpsules de 4 a 6 hores on els participants posaven en pràctica les seves competències digitals encarades a la recerca de feina.

Aquetes dues accions han estat possible gràcies al finançament del Fons Social Europeu.

Per altra banda, al Centre Sant Ot de Càritas Urgell s’han pogut realitzar les dues formacions ocupacionals que estaven programades. Aquestes formacions han estat enfocades en l’àmbit de la Jardineria i en l’àmbit de la Hoteleria (Bugaderia i Vaixella).

Cada formació ha tingut una durada de 51 hores.

A la formació de Jardineria hi ha participat 9 persones i a la d’Hoteleria un total de 10 participants.

Aquestes formacions han estat impartides per professionals en la matèria, els quals han transmès coneixements tant teòrics com pràctics.

El Programa Laboral de Càritas Urgell té com a objectiu donar unes eines per millorar les possibilitats dels participants en la incorporació del mercat laboral ordinari.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.