Valoració positiva de les 6 activitats realitzades en la Campanya de Nadal a la Vall d’Aran

Dins de les activitats previstes en la Campanya “Bon Nadal? Bon Nadal, però per a tothom “ el centre de la Val d’Aran de Càritas d’Urgell si han sumat amb 6 iniciatives.
Les accions es van iniciar  el 17 de desembre de 2020 amb la venda, en el mercat de Vielha, de productes artesanals realitzats en el Taller de treballs manuals que setmanalment es fa al centre de Càritas a Vielha.
Una d’aquestes manualitats ha estat la confecció en feltre vermell d’àngels, que han estat lliurats als residents i treballadors de la Residència Sant Antoni de Vielha. En total es van lliurar 81 figures d’àngels.
Al mateix temps, els nens i nenes que participen del reforç educatiu varen gaudir fent cagar el tió uns dies abans de Nadal.
Una altra de les activitats va ser la recollida de cartes i dibuixos per a la residència de Vielha. Diverses escoles de la Vall han col·laborat en aquesta iniciativa, així com els nens i nenes que participen en el projecte de reforç educatiu de Càritas.
La recollida de joguines usades ha estat l’última activitat que s’ha dut a terme. Han estat moltes les persones que s’han bolcat a través de les xarxes socials, aconseguint un gran nombre de joguines que s’han entregat a 27 nens i nenes de la Vall d’Aran.
Una vegada més la col·laboració dels voluntaris i voluntàries han  ajudat al fet que la campanya hagi estat un èxit i s’hagi pogut fer arribar el missatge a la Vall: “Bon Nadal? Bon Nadal, però per a tothom ” .

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.