Càritas a Tremp continua invertint en l’acompanyament escolar

Tots, fins i tot els més grans, de tant en tant necessitem que ens ajudin en alguna matèria, i ens acompanyin en el nostre procés de creixement, en aquest cas parlem de nens i nenes en edat escolar obligatòria. Moltes famílies no es poden fer càrrec de l’acompanyament escolar dels seus fills i filles, per això Càritas dona suport a aquestes famílies oferint-los un espai de reforç educatiu. La desigualtat imposa un desavantatge clar per als fills i filles de famílies amb menys recursos econòmics, educatius i culturals, afectant aspectes tan fonamentals com l’educació.
En aquest moments, a conseqüència de la pandèmia, el nombre de nens i nenes  per aula s’ha vist reduït, així doncs sent conscients de la necessitat i la importància que té aquest projecte, hem invertit més temps (més hores) i més voluntaris per poder arribar a més joves amb aquestes necessitats.
Les classes es distribueixen per grups bombolla, i totes són personalitzades segons les necessitats de cada menor. El Centre de Càritas a Tremp aposta en la idea d’aprendre jugant, així que a més de realitzar els deures i estudiar per als exàmens, els nostres alumnes participen en diferents activitats de càlcul, geografia i llengües per incentivar la motivació cap als estudis i aprendre de manera diferent a través del joc i el descobriment personal.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.