El grup d’Espai Grapats de Vielha, visita la cova de Gargás

El Divendres Sant els participants de les classes de francès que ofereix Càritas Vall d’Aran dins del Espai Grapats, van visitar els coves de Gargás situades a França. El grup va ser guiat pel mateix voluntari que els imparteix les classes. Aquestes coves són famoses per pintures de nombroses imatges de mans negatives realitzades per la tècnica de la plantilla. Les imatges de les mans són de color vermell (ocre) o negre (òxid de manganès) per l’ús d’una mescla d’òxid de ferro i de manganès aixafada amb grassa animal i polvoritzada al voltant de la mà contra la paret.

Els Espai Grapats, habitats en tos els centres de la nostra Diòcesis, són espais d’aprenentatge, de compartir, de teixir xarxa…

Segons la Susana, cap de centre de Vielha, aquesta sortida va ser molt profitosa tant a nivell d’aprenentatges com a nivell de compartir moments i teixir xarxa amb la societat.

Vina a formar part del Espai Grapats de Vielha, al centre t’informaran de les activitats que es fan.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.