Espai Grapats i inserció laboral

El Centre Sant Ot de Càritas a la Seu d’Urgell, en el marc del projecte Espai Grapats, ha ofert un taller d’acompanyament laboral. 

El taller ha estat impartit per l’associació de Voluntaris de CaixaBank, ha tingut una durada de 2 hores i els participants del taller han estat treballadors del Grup Grapats, tant de l’empresa d’inserció Nougrapats, com del Centre Especial de Treball CET Grapats. 

En el taller s’han treballat temes com el contracte laboral, el conveni col·lectiu, el període de prova, la nòmina, les bases de cotització i la baixa laboral, punts clau per integrar-se en el món laboral.

El coneixement d’aquestes competències permet al treballador integrar els drets i deures que s’estableixen en una relació laboral.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.