Sigues llum

… I deixa que els teus gestos brillin

Aquest Nadal celebrem l’amor, un amor que és capaç d’il·luminar la vida dels altres i de ser un far que guia els qui més ho necessiten.

Tu també pots ser part d’aquest compromís, per fer arribar la llum a totes les llars que no tenen recursos i fer que la solidaritat i la humanitat brillin per sobre de tot. El context actual demana el teu amor i generositat.

Una crisi global

El fort impacte de la pandèmia en les condicions de vida i la creixent situació d’incertesa generada a inicis del 2022 per la guerra d’Ucraïna, amb l’evolució dels costos energètics i les xifres d’inflació observades en els últims mesos, farà que moltes famílies passin unes festes sense llum ni esperança.

Dades alarmants

  • El 58% de les llars en exclusió suporta una despesa excessiva per energia, és a dir, gasta més del 10% dels seus ingressos o, alguna vegada, ha tingut retards o avisos de tall.
  • En la primera meitat del 2022, s’han augmentat un 26% les persones ateses per Càritas Catalunya.
  • La inflació ha fet que les ajudes per a aliments i relloguers a persones ateses hagin pujat un 30% en la primera meitat del 2022.

FAQs

Puc desgravar el meu donatiu?

Sí, el teu donatiu té una recompensa fiscal. Podràs desgravar-te el 80% del teu donatiu fins a un màxim de 150€. Tot el que superi aquesta quantitat té una desgravació del 35%. Un cop facis el teu donatiu via aquesta web, rebràs el teu certificat de donació al correu electrònic que hagis indicat.

On va el meu donatiu?

El teu donatiu servirà per ajudar les persones que ocupen els pisos d’acollida de Càritas.

Podria col·laborar més periòdicament amb Càritas?

Clar que sí. Pots fer-te soci de Càritas diocesana d’Urgell entrant a la nostra web: https://caritasurgell.cat o trucant al telèfon d’atenció al soci: 973351266

Com puc col·laborar?

Pots fer el teu donatiu de vàries maneres: en aquesta mateixa web fent click al botó DONA ARA; fent una transferència bancària al següent número de compte: ES36 2100 0018 1702 0051 6790 o trucant al telèfon d’atenció al soci: 973351266. Moltes gràcies!