Soc Esperança, soc Just, soc Caritat… Soc Amor

L’amor com a paradigma

L’AMOR és l’únic que dona sentit a la nostra vida. És el motor que ens fa evolucionar i avançar. Des de Càritas volem posar en valor l´amor pels altres com a proposta de vida: una invitació a la societat a construir els nostres projectes personals i col·lectius de vida des d´un amor concret i social, un amor compromès amb el que més ens importa: les persones més vulnerables.

L’amor pels altres és el nostre compromís. Vol dir cuidar els fràgils de les nostres famílies, de la nostra societat, del nostre poble. És un compromís que posa en joc la nostra manera de mirar, de pensar i de sentir per abocar-nos a una vida que ens demana cura, acolliment i protecció.

 
 

Com ajudarem?

Amb la teva ajuda, pagaràs un rebut d’alquiler, cobriràs l’alimentació d’una família de tres membres, i ajudaràs a una persona a trobar feina a través del programa Feina amb Cor.

Quan mostres el que portes dins, el món descobreix la teva millor versió. Comparteix el millor de tu amb els qui més ho necessiten.

FAQs

Puc desgravar el meu donatiu?

Sí, el teu donatiu té una recompensa fiscal. Podràs desgravar-te el 80% del teu donatiu fins a un màxim de 150€. Tot el que superi aquesta quantitat té una desgravació del 35%. Un cop facis el teu donatiu via aquesta web, rebràs el teu certificat de donació al correu electrònic que hagis indicat.

On va el meu donatiu?

El teu donatiu servirà per ajudar les persones que estan patint les conseqüències devastadores del conflicte bèl·lic a Ucraïna i per garantir-los la protecció i l’accés a l’ajuda humanitària.

Podria col·laborar més periòdicament amb Càritas?

Clar que sí. Pots fer-te soci de Càritas Barcelona entrant a la nostra web: https://caritas.barcelona/fes-un-donatiu/ o trucant al telèfon d’atenció al soci: 931127010.

Com puc col·laborar?

Pots fer el teu donatiu de vàries maneres: en aquesta mateixa web fent click al botó DONA ARA; fent una transferència bancària al següent número de compte: ES82 2100 5000 5902 0012 8131 o trucant al telèfon d’atenció al soci: 931127010. Moltes gràcies!

Participants