Regala educació

 Ajuda’ns a aconseguir 25.000 € perquè els infants que atenem puguin afrontar aquest nou curs amb garanties. 

L’estiu està arribant a la seva fi, i la tornada a l’escola és una realitat. Nervis, insomni, il·lusió per retrobar-se amb amics… es tracta d’un moment especial que per desgràcia no tots els nens i nenes viuran de la mateixa manera.
 
A causa de la falta de recursos econòmics, molts infants hauran de començar un nou curs sense tot el material escolar necessari per seguir les classes. Pares i mares fan tot el possible per oferir el millor als seus fills, però per l’encariment de la vida a vegades no és fàcil. L’any passat vam destinar 41.658,58€ al pagament de llibres o adjuts de menjador
 
 Ajuda’ns a aconseguir 25.000 € perquè els infants que atenem puguin afrontar aquest nou curs amb garanties. 
 
 
 

FAQs

Puc desgravar el meu donatiu?

Sí, el teu donatiu té una recompensa fiscal. Podràs desgravar-te el 80% del teu donatiu fins a un màxim de 150€. Tot el que superi aquesta quantitat té una desgravació del 35%. Un cop facis el teu donatiu via aquesta web, rebràs el teu certificat de donació al correu electrònic que hagis indicat.

On va el meu donatiu?

El teu donatiu servirà per ajudar les persones que ocupen els pisos d’acollida de Càritas.

Podria col·laborar més periòdicament amb Càritas?

Clar que sí. Pots fer-te soci de Càritas diocesana d’Urgell entrant a la nostra web: https://caritasurgell.cat o trucant al telèfon d’atenció al soci: 973351266

Com puc col·laborar?

Pots fer el teu donatiu de vàries maneres: en aquesta mateixa web fent click al botó DONA ARA; fent una transferència bancària al següent número de compte: ES36 2100 0018 1702 0051 6790 o trucant al telèfon d’atenció al soci: 973351266. Moltes gràcies!